Police predstavlja ekskluzivne naočale Neymar Jr

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.05.2014.

1

Police Neymar Jr

Police Neymar Jr

Naočale Police Neymar Jr dostupne su u nekoliko kombinacija boja, a prodavat će se uz posebnu futrolu s potpisom Neymara Jr-a i NJR logom

Nakon što je Novu godinu započeo najavom novog ambasadora, Neymara Jr-a, Police predstavlja poseban model odvažnog i modernog dizajna; osmišljen posebno za talentiranog brazilskog nogometaša tako da odražava njegovu osobnost.
Kod ovih naočala karakteristična obilježja branda unaprijeđena su novim kreativnim idejama. Vintage duh obogaćen je inovativnim i jedinstvenim dodacima – krilca  reinterpretirana na moderan način dolaze u dvije nijanse, kontrastnoj mat i sjajnoj. Vrh leća je obogaćen neuobičajenim zrcalnim dijelom koji stvara novi moderan dvotonski efekt, jedan od najistaknutijih obilježja ovog modela. Dvostruka krilca su izrađena od metala, kao i umetak koji ih povezuje s prednjim dijelom, uz futurističku interpretaciju poznatog Police logotipa.
Poseban Policeov model Neymar Jr dostupan je u nekoliko kombinacija boja, a prodavat će se uz posebnu futrolu s potpisom Neymara Jr-a i ikonskim NJR logom. Naočale su od početka svibnja dostupne u službenim Police trgovinama te optikama i robnim kućama diljem svijeta.

Cijena posebnog Police Neymar Jr modela iznosi 1120 kuna.

VIŠE O TEMAMAsunčane naočalePoliceNeymar Jr
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se