Police i Optika Anda privukli poznata splitska lica

Piše: CroModa, Split
Objavljeno 03.04.2014.

1

Jučer je u City Centeru one Split održana jedinstvena promocija nove kolekcije Police sunčanih naočala

Talijanski brand Police i Optike Anda tom su prilikom organizirali jedinstveno zagrijavanje za Svjetsko nogometno prvenstvo i nagradili posjetitelje koji su bili najuspješniji u pucanju na gol. Najbolji strijelci osvojili su posebne lopte izrađene u duhu nove kampanje, čije je zaštitno lice brazilski nogometaš Neymar Jr. Posjetitelji su također imali priliku zavrtiti kolo sreće i ostvariti 20% popusta pri kupnji Police naočala te osvojiti poklon pakete iznenađenja.
Vesela i zabavna promocija oduševila je sve okupljene, kao i nova Police kolekcija koja objedinjuje odvažne i upečatljive dizajne te jedinstvene dekorativne uzorke. Bezvremenska i istovremeno moderna ponuda još jednom potvrđuje opravdanost Policeovog statusa ikone u svijetu optike. Jedinstvena promocija inspirirana je novim Police ambasadorom, Neymarom, koji u kampanji za 2014. idealno dočarava različite nijanse brandovog stila i interpretira ih sa strašću i osobnošću.
Uz brojne fanove globalno poznatog talijanskog branda, vesela promocija privukla je i mnoge poznate Splićane koji su se sjajno zabavili demonstrirajući svoje nogometno umijeće. U atraktivnost nove kolekcije uvjerili su se Ana Gruica, Ivo Perkušić, Giuliano i Kristina Đanić, Danijela Alavanja Mišković, Neda Makjanić Kunić te Nataša Bebić.

VIŠE O TEMAMAPoliceOptika AndaAna GruicaIvo PerkušićGiulianoKristina ĐanićDanijela Alavanja MiškovićNeda Makjanić KunićNataša Bebić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se