Police: Dioptrijske naočale za jesen/zimu 2015/2016.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.09.2015.

385

Novi imperativi svijeta optike su reducirani volumeni i maksimizirana udobnost. Pogledajte kako to izgleda u režiji Policea!

Za novu sezonu, Police predstavlja kolekciju optičkih naočala koja majstorski kombinira klasično s modernim, kako kod oblika, tako i kod materijala, istovremeno zadržavajući urbani stil kao zaštitno obilježje branda i njegovog ambasadora, Neymara Jr-a. Tri ključne riječi nove kolekcije su lakoća, minimalizam i istraživanje. Uz reducirane volumene i još udobnije materijale, modeli se izdvajaju inovativnim dizajnima i posvećenošću detaljima, često se poigravajući različitim reinterpretacijama brandovog logotipa.

Bogata ponuda za muškarce donosi jedinstvene modele koji kombiniraju dvobojne i pročišćene nijanse te posebne tretmane ručnog četkanja kojima su kod metalnih dijelova kreirani antikni i trendy efekti. Iznimno ženstvena i minimalistička optička kolekcija za pripadnice ljepšeg spola nadahnuta je retro stilovima koji su osvježeni suvremenim obilježjima, udovoljavajući tako potrebama svake žene.

Okrugli i leptirasti modeli izdvajaju se neodoljivim pastelnim nijansama te metalnim krilcima s mat i obojanim krajevima koji dodatno ističu njihov originalan dizajn. Kolekciju pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAPolicedioptrijske naočaleoptičke naočalenaočale




Povezano