Pokrenuta velika humanitarna akcija OneFord

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.02.2015.

0

Massimo Savić

Massimo Savić

Fordovci za udrugu Breza - za svaki 'selfie' s Fordom 1 kuna udruzi za rad s mladima

Svako dijete ima pravo na obrazovanje, zaštitu, igru, sreću i odrastanje u sigurnom i toplom obiteljskom okruženju. Kako bi štićenicima udruge za rad s mladima – Breza, koja pomaže i brine o djeci i mladima od 12 do 21 godine starosti bez primjerene obiteljske podrške, omogućio normalno odrastanje Ford je pokrenuo veliku humanitarnu akciju OneFord.
Apelirajući na sve svoje članove i Facebook fanove: roditelje, unuke, djedove, bake, tetke i stričeve da naprave selfie s Fordom i objave ga na Fordovoj Facebook stranici do kraja 2015. godine, Ford obitelj na taj se način pridružila obitelji Breza.
Mogućnosti su beskonačne od fotografiranja s prastarim unikatnim Fordom na parkiralištu, do slikanja s najnovijim modelom Forda u salonu - mašta nema granica, a svi su dobrodošli.

Spomenimo i kako je veliki doprinos humanitarnoj akciji OneFord dao poznati pjevač Massimo Savić, zaštitno lice Forda koji se fotografirao sa svojim limenim ljubimcem Ford Kugom, i pozvao sve Facebook fanove da se pridruže ovoj plemenitoj humanitarnoj akciji.
 

Kako se priključiti akciji OneFord

Pravo sudjelovanja imaju svi korisnici Facebooka koji su fanovi stranice Ford Hrvatska. Ukoliko je profil u skladu s pravilima Facebooka dovoljno je na Facebook stranici Forda u aplikaciju predviđenu za humanitarnu akciju postaviti selfie s Frodom i kratku priču ili komentar.

Sve priložene fotografije i priče postaju dio velikog Ford obiteljskog mozaika koji je dostupan unutar same aplikacije. Tijekom cijele 2015. godine za svaki postavljeni selfie, fotografiju s Ford testnih vožnja i servisa te za kupnju Ford vozila, Ford Hrvatska donirat će po 1 kunu udruzi Breza. Također, na svim Fordovim događanjima diljem Hrvatske posjetitelji će uz izložene Fordove modele moći napraviti selfie i na taj način dati svoj doprinos humanitarnoj akciji.

VIŠE O TEMAMAMassimo SavićFordhumanitarne akcije
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se