Poklanjamo: Adventski kalendar s proizvodima za njegu noktiju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.11.2016.

15

Look by Bipa

Look by Bipa

Adventski kalendar LOOK BY BIPA sadrži proizvode za njegu noktiju zbog kojih se ljubiteljicama kozmetike neće biti teško odreći čokoladica

U predblagdansko vrijeme popularni adventski kalendari s čokoladicama vraćaju nas u razdoblje djetinjstva, obiteljskog ozračja topline i doba iščekivanja i odbrojavanja.
S obzirom na to da vrijeme prije Božića treba izgledati čarobno i drugačije od ostatka godine, uživanje u stvarima koje volimo i sitnim svakodnevnim ritualima koji nas raduju, upotpunit će cjelokupni doživljaj ovog najljepšeg doba u godini.

Spojivši najpoželjnije beauty proizvode brenda LOOK BY BIPA u privlačna mini izdanja nastao je preslatki LOOK BY BIPA adventski kalendar koji sadrži proizvode za njegu noktiju i zbog kojeg se ljubiteljicama kozmetike neće biti teško odreći čokoladica koje su uobičajene za adventski kalendar.

U ambalaži neodoljiva dizajna, LOOK BY BIPA adventski kalendar skriva prave male beauty dragulje koji će vas svaki dan iznova iznenaditi i tako vam uljepšati sve nadolazeće dane do Božića.

Razni lakovi za nokte i naljepnice za nokte sa šljokicama, biserima i cirkonima, puder sa šljokicama, šablone za francusku manikuru, trakice za ukrašavanje, samo su dio bestseller LOOK BY BIPA proizvoda koje sadrži ovogodišnje izdanje adventskog kalendara. Zavodljivo i privlačno upakirani beauty "slatkiši" zaduženi su za njegu noktiju, kako bi uljepšali dan i pridonijeli osjećaju ugode i blagdanske opuštenosti. Blagdansko beauty iznenađenje idealan je dar ako želite počastiti samu sebe ili neku posebnu osobu do koje vam je stalo.

LOOK BY BIPA adventski kalendar dostupan je u BIPA poslovnicama po cijeni od 129,90 kn.

CroModa jednu čitateljicu nagrađuje LOOK BY BIPA adventskim kalendarom koji sadrži proizvode za njegu noktiju

Kako do nagrade: Ukratko nam opiši kako ćeš srediti nokte za nadolazeće blagdane, a usto nam pošalji i svoje kontakt-podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela) na cromoda@cromoda.com najkasnije do subote, 26. studenog 2016. Nagradit ćemo autoricu najbržeg točnog odgovora, ime i prezime dobitnice objavit ćemo u utorak, 29. studenog.

Dobitnica: Željka Rakuljić (Slavonski Brod). Nagrada stiže poštom. Čestitamo!


VIŠE O TEMAMABipanjega noktiju
Povezano