Poklanjamo 3 šampona za suho pranje kose Batiste Tropical!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.07.2016.

33

Batiste Tropical

Batiste Tropical

Batiste Tropical kosi daje instant svježinu i pravo je tajno oružje za oživljavanje kose tijekom vrućih ljetnih dana

Batiste TROPICAL egzotičnog voćnog mirisa i arome kokosa zajedno s  dizajnom bočice koji asocira na bezbrižno uživanje uz koktele, još je jedan novitet u liniji Batiste šampona za suho pranje kose, odnedavno dostupan kao idealno ljetno osvježenje u svim dm prodavaonicama.

Batiste Tropical kosi daje instant svježinu i pravo je tajno oružje za oživljavanje kose tijekom vrućih ljetnih dana. 

Karibi, pješčane plaže, party večeri... bliže su nego nam se čini. Bočica Batiste Tropical šampona za suho pranje kose svojim izgledom i mirisom pruža osjećaj bezbrižnog i egzotičnog ljeta, te brine za uvijek čistu i svježu kosu punu volumena, usprkos vručini, suncu i morskoj soli. 

Batiste Tropical idealan je za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura i ne ostavlja tragove niti na kosi niti na odjeći.

Jedan od glavnih sastojaka Batiste Tropical šampona, baš kao i svih ostalih Batiste šampona, jeste rižin škrob, koji djeluje tako da skuplja masnoću i umanjuje onaj neželjeni sjaj te joj daje osjećaj svježine. Njihova najveća prednost je brz i dugotrajan učinak, pa su Batiste šamponi praktični i prilikom putovanja. Sve verzije Batiste šampona jednostavne su za korištenje: potrebna je samo minuta vremena kako bi se Batiste sprej nanio na kosu, raspršio i umasirao u tjeme, nakon čega je kosa čista i svježa, a frizura ponovno kao nova!

Batiste Tropical šampon za suho pranje dostupan je u svim dm prodavaonicama po cijeni od 29,90 kn.

CroModa vam poklanja 3 Batiste Tropical šampona za suho pranje

*Navedite jedan od glavnih sastojaka Batiste Tropical šampona - koji djeluje tako da skuplja masnoću i umanjuje onaj neželjeni sjaj te joj daje osjećaj svježine!

Kako do nagrade: Uz točan odgovor na nagradno pitanje*, pošaljite nam i svoje kontakt podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela) na cromoda@cromoda.com najkasnije do četvrtka, 7. srpnja. Nagradit ćemo autorice 3 najbrža točna odgovora. Imena dobitnica objavit ćemo u petak, 8. srpnja.

Dobitnice: Najbrže su bile Ruža Vrbanić (Varaždin), Rajka Kovačević (Beli Manastir) i Suzana Gumbas (Varaždin). Nagrade stižu poštom. Dobitnicama čestitamo, a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju.


VIŠE O TEMAMAšamponi za kosuBatistešamponi za suho pranjerižin škrobnjega kosepranje kose
Povezano