Pokazala nam je koji tip obuće bi mogao obilježiti ljeto

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 23.05.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

I ovog ljeta u sferi ženske obuće glavnu će riječ, sasvim očekivano, voditi natikače i sandale, a jedan trendi model na petu nedavno smo ulovili na zagrebačkim ulicama

Polako zatvaramo ovogodišnju proljetnu modnu priču na ulicama Zagreba, okrećemo se ljetnim modnim izazovima! A prve ljetne vibre mogli smo osjetiti i na svibanjskim subotnjim špicama, posebno kad je riječ o odabiru obuće. I dalje su u prvom planu neprikosnovene tenisice, ali uspjeli smo vidjeti nekoliko izvrsnih lookova baziranih na otvorenim tipovima obuće.

Naravno, kao i uvijek, u prvom su planu sandale i natikače, od ravnih do onih na potpeticama, a jedan zanimljiv model koji i vama može poslužiti kao inspiracija za nadolazeći ljetni dio sezone isfurala je ova dotjerana Zagrepčanka.

Odlučila se za seriju iznimno ženstvenih komada. Profinjena ružičasta midi haljina s prorezom našla se u kombinaciji s jednim hitom poroljeća - bijelim sakoom, i jednim potencijalnim hitom drugog dijela sezone - natikačama na petu. Kombinacija je zaokružena trendi torbicom i sunčanim naočalama.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Za kraj nas zanima i vaše mišljenje o ovom tipu ljetne obuće: pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano