Pokazala je kakvu jaknu i kakve hlače nositi ovog proljeća

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 10.03.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sva u crnom, u opasno dobroj kožnoj jakni i odvažnim hlačama koje kradu poglede, Olja Vori je na sebi svojstven način na zagrebačkoj špici najavila proljetnu sezonu

Špica je magnet i za znane i za neznane modne junakinje, a u prvu skupinu svakako spada Olja Vori, supruga našeg legendarnog rukometaša Igora Vorija i fashionistica koja već godinama svojim smjelim, nerijetko originalnim lookovima najveću hrvatsku modnu pistu na otvorenom čini još zanimljivijom. Tako je bilo i u prvom tjednu ožujka 2023., za jedan od najzanimljivijih stylinga tjedna pobrinula se upravo ona.

Na prve prave proljetne boje pričekat ćemo još neko vrijeme, prva ožujska špica bila je u znaku prijelaznih komada i kombinacija u vječnoj crnoj boji, pa je i Olja zaigrala na crnu od glave do pete.

Odlučila se za jedan opasno dobar proljetni klasik koji će i ove godine igrati značajnu ulogu: crnu kožnu jaknu nadahnutu bajkerskim stilom. Odjenula ju je uz interesantan crni top i totalno otkačene široke crne cargo hlače s predimenzioniranim džepovima i remenčićima, a styling je upotpunila crnim čizmama s tankom potpeticom, upečatljivom torbom i neizbježnim sunčanim naočalama. I da, u ruci se nosi - Vogue.


Definitivno zanimljivo modno izdanje! Sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeOlja Voricargo hlače
Povezano