Pokazala nam je kako nositi tri ključna komada sezone

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 02.06.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Kad je nešto istovremeno i trend i klasik, onda boljeg izbora nema! A i ove su sezone u toj kategoriji neprikosnoveni traper komadi i bijela boja. Evo kako ih nositi bez greške.

Nastavlja se promjenjiva proljetno-ljetna sezona na ulicama Zagreba. Možda (bar zasad) nije tako spektakularna kao neke prethodne, ali inspiracije i dalje ne manjka. I u ovoj su sezoni na jednoj strani oni vrišteći, 'instant' komadi koji imaju 'wow' faktor, ali koji zato i brzo dosade. Na drugoj su pak strani vječni klasici koji su uvijek IN, a iz te kategorije treba izdvojiti denim, kao simbol odlazećeg proljeća, te bijelu boju, kao zaštitni znak nadolazećeg ljetnog dijela godine.

A s kombinacijom denima i bijele boje jednostavno ne možete pogriješiti. Pokazala nam je to i ova dobro raspoložena zagrebačka fashionistica koja je zaigrala na oprobanu dnevnu modnu formulu. I, naravno, nije pogriješila.

Odlučila se za klasične tramnoplave traperice, bezvremenski komad koji vjerojatno i vi imate u ormaru. Uskladila ih je s asimetričnim bijelim topom i još jednim sastojkom koji ćete vjerojatno pronaći u vašem ormariću s obućom - nenadmašnim bijelim tenisicama.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jednostavno, efektno, dokazano dobro dnevno (pro)ljetno izdanje!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano