Pokazala nam je kako nositi najpoželjniju suknju proljeća

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 19.03.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Kožna jakna u bajkerskom stilu i traper suknja ovog će proljeća biti u krugu najpoželjnijih komada, a ova zagrebačka fashionistica pokazala nam je kako ih nositi na pravi način

Sutra u ranim jutarnjim satima proljeće nam konačno i kalendarski stiže, ali mi još uvijek čekamo jednu pravu, suncem okupanu, stabilnu i toplu proljetnu subotnju špicu. U iščekivanju jednog takvog spektakla na ulicama Zagreba, inspiraciju i dalje lovimo s proteklih, prijelaznih špica koje su nam donosile zanimljive mikseve odlazećih zimskih i nadolazećih proljetnih komada.

Već smo u više navrata pisali o tome kako će denim biti ključna riječ nove sezone, i to u svim svojim oblicima, od suknji do haljina i košulja, a nećemo reći ništa novo i ako kažemo da će njemu uz bok biti sjaj kože. Posebno u prvom dijelu nove sezone, i posebno kad je riječ o jaknama.

E pa, jedan modni 'teaser' proljetnih modnih noviteta vidjeli smo i na špici, a za sve se pobrinula ova dotjerana Zagrepčanka. Zasjala je u svijetloplavoj traper suknji, komadu koji će biti okosnica velikog broja proljetnih kombinacija. Uskladila ju je s još jednim hitom, kožnom jaknom u bajkerskom stilu te s efektnim čizmama, koje nas podsjećaju da zima još uvijek u potpunosti ne odlazi.


Što vi kažete na ovo izdanje? Hoćete li i vi ovog proljeća nositi superpopularnu denim suknju?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanketraper suknje
Povezano