Pokazala nam je kako izgleda savršena ljetna haljina

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 09.07.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Svaka čast nabrijanim, vrištećim komadima, ali ljeto više od svega voli jednostavnost i udobnost. A ova zagrebačka fashionistica pokazala nam je kako to izgleda u praksi.

Zagreb se prži na sve višim temperaturama, stiglo nam je ono 'pravo' ljeto. Morske radosti zovu, ali grad je još uvijek daleko od one pustinje koja nas čeka na prijelazu iz srpnja u kolovoz. Špica, dakle, i dalje odrađuje svoje, a u protekla dva tjedna vidjeli smo niz novih dobrih ljetnih lookova koji su nam otkrili sve preostale modne tajne ljeta.

Vidjeli smo i mnoštvo onih nabrijanih komada, ali ljetni dio godine ipak najviše voli - jednostavnost, udobnost, ugodnost. Neke kreacije možda jesu neodoljive, ali nije ih lako nositi na ovako visokim temperaturama. Ipak, za sve postoji efektno rješenje.

Ova zagrebačka fashionistica pokazala nam je kako ljeto u gradu izgleda u punom sjaju. Odabrala je one prave ljetne komade koji život čine kudikamo ugodnijim, a pritom i dobro izgledaju. U prvom je planu efektna, jako lijepa tamnosiva haljina lišena suvišnih detalja i dizajnerskih pretjerivanja. I to u kombinaciji s legendarnim japankama, torbicom s prepoznatljivim dizajnerskim uzorkom i atraktivnim sunčanim naočalama.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ukratko - ljetna kombinacija bez greške! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano