Pogledajte video kampanju za Schwarzkopf Cro a Porter Ultime

Piše: CroModa, Osijek, Zagreb
Objavljeno 06.04.2014.

0

Cro A Porter | Foto:  Joanna Paciorek

Cro A Porter | Foto: Joanna Paciorek

Film je snimljen na lokacijama obale rijeke Drave, a priča započinje na osječkom pješačkom mostu

Simbioza između mode i filmske umjetnosti oduvijek je bila snažno povezana, stoga  i ovosezonski Schwarzkopf Cro A Porter transformira svoje zaštitno lice, manekenku Lunu Valas, u nekoliko ikonskih filmskih diva preispitujući njihove uloge i senzibilitet.

Kreativno vodstvo i režiju kratkog filma 23. Cro A Portera potpisuje Viktor Drago, koji svojom vizijom zorno oživljava filmsku povijest, dok se za fotografije pobrinula osječka fotografkinja Joanna Paciorek.

Film je snimljen na lokacijama obale rijeke Drave, a priča započinje na osječkom pješačkom mostu te se nastavlja u hotelu Osijek. Prikazuje ženu u četiri transformacije, od konzervativne klasike, senzualne elegancije, zavodljivog vampa do fetišizma.

Produkciju i montažu potpisuje Tomislav Brđanović, šminku Ivana Sabanović, dok je za kosu zaslužan Matej Tonković. Za styling su se pobrinule dizajnerice Marina Jerant i Manuela Lovrenčić.
VIŠE O TEMAMACroAPorterViktor DragoTomislav BrđanovićMatej TonkovićLuna ValasJoanna PaciorekMarina JerantManuela Lovrenčić
Povezano