FOTO: Pogledajte prvu kolekciju vjenčanica Ivana Alduka

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.11.2013.

105

Romantičnom kampanjom koju potpisuje Mare Milin Ivan Adluk predstavlja svoju prvu kolekciju vjenčanica

Ivan Alduk odlučio je nakon šest godina stvaranja pret-a-porter kolekcija, u kojima je pojedinim modelima zadirao u visoku modu, kreirati svoju prvu kolekciju vjenčanica. Kako bi najbolje predstavio pokretanje linije Alduk Bridal, snimio je kampanju u slikarskom ateljeu mladog i nagrađivanog slikara Zlatana Vehabovića. Za zaštitno lice odabrao je mladu Tenu Majetić (Talia model), s kojom je već uspješno surađivao na posljednjoj kampanji. Cijeloj ovoj priči i stvaranju nove linije svoj potpis dala je i modna fotografkinja Mare Milin.

Kao kulisa je izvrsno poslužio studio slikara Zlatana Vehabovića čiji rad naprosto obožavam

"Ideja za stvaranje kampanje bilo je zbližavanje umjetnosti i mode, ali na neki retro, pomalo sanjiv i eteričan način, a to je izvrsno prenijela genijalna Mare Milin s kojom sam već i prije radio i znao sam što mogu očekivati. Kao kulisa je izvrsno poslužio studio slikara Zlatana Vehabovića čiji rad naprosto obožavam! Moram priznati da sam jako zadovoljan krajnjim proizvodom kojeg smo dobili iz ovog snimanja", rekao je Ivan Alduk o samoj kampanji.

Materijali koje je Ivan koristio u ovoj prvoj Alduk Bridal kolekciji su svileni til, organdij, muslin, mreža, šifon, čipka i mat saten. Prevladava bijela s određenim kremastim detaljima. Kolekcija vjenčanica sadržava klasični Aldukov potpis, samo što je ovo prvi puta da Aldukove modele vidimo u isključivo bijeloj boji i romantičnom tonu. U samoj kampanji haljinama su dodani detalji kao što su čipkaste trake oko vrata kao dašak nekog starog, romantičnog vremena te vječni nakit, bijelo plave came. Svaki model na fotografijama je unikatan i svaku vjenčanu haljinu Ivan radi prema mjerama klijentice, te u dogovoru s njom. Vjenčanice pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAIvan AldukvjenčaniceMare Milinvjenčane haljineTena MajetićAlduk Bridal
Povezano