Pogledajte njen divni styling, haljina je čisto ljetno savšenstvo

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 27.06.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ako nešto zaslužuje epitet ljetnog modnog klasika, onda je to veličanstvena, nepogrešiva 'mala' bijela haljina. Jednu takvu ulovili smo na špici.

Zakoračili smo u dugo toplo ljeto, a njegovi prvi kalendarski dani su - koliko god to nekima možda i smetalo - baš onakvi kakvi i trebaju biti. Vrući, lijeni, opušteni, usporavajući... U takvom ozračju u modnom smislu možemo razmišljati samo kako odabrati dobru haljinu i sandale, jer više od toga i ne trebamo. A ako imate neku dilemu oko odabira haljine, onda slobodno zaigrajte na neku 'malu bijelu'. Riječ je o jednom od najvećih vječnih ljetnih hitova, i vjerujemo da bar jednu takvu imate u svom ormaru.
A ako vam fali malo prave inspiracije, nema brige, za to je zadužena uzavrela zagrebačka špica. Na njoj smo ulovili savršen primjerak te famozne haljinice s kojom je nemoguće pogriješiti.
Ova lijepa Zagrepčanka odlučila se za romantičnu i nadasve lepršavu bijelu haljinicu s vezom, a uskladila ju je s jednostavnim smeđim ravnim sandalama. I to je ta ljetna jednostavnost koja osvaja!


Sviđa li se i vama ova jednostavna ali pritom i jako efektna dnevna kombinacija?

VIŠE O TEMAMAbijela bojabijele haljinestreet style
Povezano