Pogledajte ključne H&M-ove komade za ljeto 2018.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 23.05.2018.

46

Od badića do tunika za plažu i šarenih, beskrajno ugodnih i prozračnih haljina - u H&M stiže baš sve što trebate za ljeto iz snova!

Mnoštvo prozračnih materijala, živih boja i razigranih uzoraka - tako bi se u najkraćim crtama mogao opisati ljetni dio aktualne H&M-ove kolekcije, čije nam je najbolje sastojke švedski modni gigant predstavio izvrsnom reklamnom kampanjom za najvrući dio godine.

Reklamnu kampanju za ljeto 2018. fotografski potpisuje Cass Bird, a u šarenim ljetnim komadima zasjale su Carolyn Murphy, Raquel Zimmermann, Alanna Arrington, Chiharu Okunugi, Karly Loyce i Maria Borges.

Sve vrvi sočnim bojama poput žute, zelene i ružičaste, razigranim i šarenim printevima i jako ugodnim materijalima. Treba izdvojiti nekoliko očaravajućih ljetnih haljina, od cvjetne kreacije otvorenih ramena do jednostavne midi žute haljine - savršene za sve moguće ljetne prigode.

Kampanja u prvi plan gura i seriju kupaćih kostima, od zavodljivih dvodijelnih modela u najtraženijim bojama do lelegantnih crnih klasika.


VIŠE O TEMAMAtunikekupaći kostimiH&Mdvodijelni kupaći kostimihaljine za plažujednodijelni kupaći kostimi




Povezano