Pogledajte kakve je kostime Alduk kreirao za Coloniju!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.09.2014.

40

Alduk x Colonia

Alduk x Colonia

Ivan Alduk dizajnirao je specijalne kostime za grupu Colonia povodom njihovog večerašnjeg nastupa u Bratislavi

Dugogodišnja suradnja modnog dizajnera Ivana Alduka, poznatog po modernom i izazovnom dizajnu, te dance grupe Colonia do sada je rezultirala mnogim zanimljivim i efektnim kostimografijama, a predstavljanje jedne nove i svježe očekuje nas već večeras. Za veliki koncert u Hant areni u glavnom gradu Slovačke, Bratislavi, Indira, dečki iz grupe te prateći plesači i plesačice večeras će zabljesnuti u posebno dizajniranim Alduk kostimima.

Alduk za Indiru Vladić

Alduk za Indiru Vladić

Za koncert u Bratislavi, Indira će zasjati u neizostavnom odjevnom komadu svih modernih pjevačica - bodiju s ručno vezenim i apliciranim srebrnim šiljcima, resama i kristalićima. Kostim s dugim rukavima i V dekolteom stavlja akcent na duge noge i lice, a on će biti otkriven na polovici koncerta, dok je početni stajling jako čedan, zatvoren i dug do poda, a radi se o stiliziranoj vojnoj kuti.

"Naša suradnja prerasla je s vremenom u prijateljstvo temeljno na uzajamnom povjerenju i poštivanju kreativnosti i želja obadvije strane. Dizajn kostima za Indiru i ekipu za mene je totalni 'kreativni gušt' jer praktički nema granica, scena podnosi efektna rješenja, a Indira i energične plesačice dodaju još jedan jako bitan efekt energije, a to je atraktivnost", objasnio je Ivan Alduk.

Estetikom prilagođeni sceni i svjetlosnim efektima, kostimi za plesačice i plesače zamišljeni su i izrađeni u bijelo-srebrnim tonovima tako da bi se što više naglasio atraktivan ples i pokreti. Kratki crop topovi i vruće hlaćice s ručno vezenim srebrnim detaljima istodobno su iznimno izazovni, efektni, ali i funkcionalni.

"Bilo je bitno uskladiti sve članove grupe Colonia, koji su odjeveni u crno-srebrne kostime, s plesačima koji su pak u svjetlijoj varijanti. Vjerujem da smo uspjeli jer su kostimi jako efektni, otkačeni i veseli, a to je upravo ono što smo i htjeli prenijeti. Meni kao dizajneru je ovo bio jedan kreativni predah od standardne estetike Alduk projekata i kolekcija" izjavio je Alduk.


VIŠE O TEMAMAIndira VladićColoniaIvan Aldukkostimografija
Povezano