Pogledajte kako savršeno nanijeti sjenilo u samo 5 minuta

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 16.01.2020.

0

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Nanošenje sjenila ključan je dio make-up rutine, stoga vam donosimo nekoliko pravila i trikova uz koje ćete postati pravi majstor make-upa!

Svaka ljubiteljica make-upa zna koliko je važno besprijekorno nanošenje sjenila za savršen make-up look. Ipak, prilikom nanošenja nerijetko radimo greške koje mogu činiti ogromnu razliku između savršenog i pomalo neurednog make-upa.

Kako bismo vam pomogli da postanete pravi majstor u nanošenju sjenila, a samim time i make-upa općenito, izdvojili smo kratak video koji će vam otrkiti sve potrebne trikove za postizanje besprijekornog izgleda sjenila.Prvi korak koji nikako ne smijete preskakati prilikom nanošenja sjenila na oči jest primer. Taj proizvod će osigurati dugotrajnost vašeg sjenila, ali i stvoriti podlogu na koju ćete ga puno lakše nanijeti. Osim toga, iznimno je važno odabrati odgovarajuće nijanse koje će divno stajati vašim očima, ali i tenu. Nakon toga, posljednji i vrlo važan korak jest savršeno izblendati boje kako bi se međusobno stopile i izgledale čisto i nježno, bez grubih i vidljivih linija. Sve što vam preostaje jest pogledati video i slijediti upute. Sigurni smo da ćete uz malo vježbe  postati  pravi make-up majstor!


VIŠE O TEMAMAMake-upmake-up trikovimake-up savjetisjenilotutoriali
Povezano