Pogledajte kako je Zvonimir Franić zašio kosu Sonji Kovač

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.09.2019.

0

Zvonimir Franić i Sonja Kovač

Zvonimir Franić i Sonja Kovač

Jedan od naših najboljih frizera Zvonimir Franić, čije iskustvo i znanje stoje iza imena prestižnog Salona Franić, pokrenuo je svoj youtube kanal

Među prvima, na svojem je kanalu ugostio vjernu klijenticu Salona Franić, poznatu influesericu Sonju Kovač. S obzirom na to da se Sonja zaželjela duge kose, Zvonimir je morao primijeniti posebnu tehniku šivanja kose, kako bi joj napravio najtraženiji look ove sezone.
Više o novom izgledu Sonje Kovač možete saznati u videu:


Salon Franić krenuo je stopama svojih kolega u svijetu te su se odlučili pokrenuti svoj youtube kanal. Alfa i omega salona, Zvonimir Franić, redovito će objavljivati razne tutoriale, savjete i trikove, a nerijetko će im se na kanalu pridružiti i brojne zvijezde, također vjerne klijentice Salona Franić. Led je probila Sonja Kovač kojoj je Zvonimir posebnom tehnikom, iznimno popularnom u Hollywoodu, produljio kosu. Radi se o tehnici šivanja kose

Sonja Kovač

Sonja Kovač

"Sonja je veliki obožavatelj duge kose i ne voli se šišat. Look koji smo predstavili u ovom video zapravo je najtraženiji look ove sezone – wavy crimped hair, a ova tehnika iznimno je popularna u Hollywoodu. Šivanje kose zvuči dosta apstraktno, ali je dosta jednostavno i daje vrhunski rezultat", objasnio je Zvonimir Franić, koji u videu detaljno objašnjava kako se kosa priprema za ovakvu frizuru, te kako se najbolje ušivaju ekstenzije.

Razni upiti klijentica i sljedbenika na društvenim mrežama potaknuli su Zvonimira da pokrene kanal na kojem će otkriti razne trikove i najekskluzivnije tehnike. U prvom tutorialu objavljena je velaterapija, paljenje kose svijećom u svrhu njege, koja do sada ima više od 20 000 pregleda.

Sonji ovo zasigurno neće biti jedino gostovanje na ovom kanalu. "Obožavam raditi sa Zvonimirom jer se uvijek trudi donijeti svježe trendove u Hrvatsku i biti inovativan. Meni je to, kao beauty bloggerici, iznimno važno. Snimanje je bilo prezabavno, kao i svaki susret sa Zvonimirom, tako da jedva čekam neki novi zajednički video", objasnila je Sonja.

VIŠE O TEMAMAZvonimir FranićSonja KovačSaloni Franić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se