Pogledajte kako je transvestit 'skinuo' Michelle Obamu!

Piše: Nina Josipović, Zagreb, New York
Objavljeno 18.12.2012.

16

Connie Fleming kao Michelle Obama za Candy

Connie Fleming kao Michelle Obama za Candy

Magazin posvećen transrodnim osobama i svim ljubiteljima 'preoblačenja' na novoj naslovnici ima relativno uvjerljivu kopiju Michelle Obame

O magazinu Candy pišemo još od njegovih samih početaka. Avangardnu tiskovinu u cjelosti posvećenu transrodnosti, transvestitizmu, cross dressingu i androginosti premijerno smo predstavili kada je mladi londonski skejter Luke Worral u ulozi žene pozirao za debitantski broj. U međuvremenu smo u transvestitskim izdanjima vidjeli i Jamesa Franca i Andreja Pejića, a dio sebe dala je i slavna glumica Tilda Swinton.

Novi, peti po redu broj časopisa inspiriran je Bijelom kućom. Transrodni model Connie Fleming na naslovnici je sjano 'skinuo' (točnije - skinula) prvu damu SAD-a Michelle Obamu. Styling potpisuje Brad Goreski, a fotografiju Danielle Levitt.

Connie Fleming je inače multitalentirana dama koja slovi kao jedan od najutjecajnijih njujorških transvestita i transrodnih performera.


VIŠE O TEMAMACandy Magazinetransvestititransrodnosttransvestitkinjetransseksualnostcross-dressingDanielle LevittConnie FlemingMichelle Obama
Povezano