Pogledajte kako izgledaju kupaći kostimi Anamarije Asanović

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.07.2018.

0

Modna dizajnerica Anamarija Asanović predstavlja kolekciju kupaćih kostima koji će zasigurno postati pravi modni hit ovog ljeta

Ususret prvom Summer Sea Polo vaterpolo turniru koji će se ovaj petak i subotu od 13 do 22 sata održati na plaži Jadran u Splitu, Anamarija Asanović predstavlja kolekciju inspiriranu Dalmacijom, vaterpolom i ljetnim radostima.
Kostimi su izrađeno pod australskom markom Delfina, a proizvedeni su u Njemačkoj od najkvalitetnijih materijala. Realizacija ove ideje od prvog crteža do kupaćih trajala je više mjeseci. Kolekcijom dominiraju žuta boja Sunca i plava boja mora. Dva motiva – galeba i magarca krase ženske i muške modele.
Ovom kolekcijom koja je nastala u suradnji sa Summer Sea Polo turnirom, koji se igra u moru kao nekada, podsjećamo na tradiciju igranja vaterpola u moru. Dizajnerica je i sama odrasla na plaži Jadran na kojoj se igra turnir i na kojoj su stasale generacije olimpijskih pobjednika. Upravo je Split jedan od gradova u svijetu koji je proslavio vaterpolo kao sport. Želja dizajnerice i novog turnira je potaknuti mlade na sport i vratiti gradu što više tradicionalnih stvari.

Modeli koji predstavljaju ovu kolekciju i sami su sportaši pa su tako na atraktivnim fotografijama Maksima Bašića hrvatski vaterpolo reprezentativac Jere Marinić Kragić, bivši vaterpolist Frane Jelavić te nogometaš Antonio Asanović. Ženske modele predstavljaju sportašice Andrea Radnić i Dora Tičinović. Kolekcija kupaćih kostima može se pronaći u Anamarija Asanović show room kao i na Summer Sea Polo turniru kojem je generalni sponzor HEP.

VIŠE O TEMAMAkupaći kostimiAnamarija Asanovićjednodijelni kupaći kostimibadićiMaksim BašićJere Marinić KragićAndrea RadnićDora Tičinović
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se