Plavokosa ljepotica u hlačama koje zbilja vrijedi vidjeti

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 14.02.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Iako se boje polako vraćaju na špicu, protekle smo subote vidjeli nekoliko efektnih crno-bijelih kombinacija. Ovo je jedna od njih.

Polovica veljače je iza nas, proteklog smo vikenda uživali u drugoj po redu subotnjoj špici u drugom mjesecu godine. Bio je to vrhunac zime, ali i prva ovogodišnja špica na kojoj smo vidjeli (istina - još uvijek sramežljive) modne naznake proljeća. Boje se polako vraćaju, ali ova je špica ponudila i nekoliko izvrsnih crno-bijelih kombinacija. Ovo je jedna od njih.

Ova se plavokosa zagrebačka ljepotica odlučila za interesantnu kombinaciju spomenutih vječnih (ne)boja, i definitivno nije pogriješila! Look ima smisla i djeluje zaokruženo, a u nekim elementima i osvježavajuće.

Tu prvenstveno mislimo na crno-bijele hlače visokog struka kakve ove sezone baš i nismo viđali. Odlično su se uklopile u kombinaciji s crnim čizmicama s robusnim ravnim potplatima, neizbježnom crnom dolčevitom (jednim od ovosezonskih klasika!) i kratkom bundom koja zajedno s kompatibilnom torbicom čini zanimljiv spoj.


Završnu riječ prepuštamo vama: pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano