Plavi orkestar u petak u zagrebačkom klubu Mint club & more

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.02.2020.

0

Plavi orkestar

Plavi orkestar

Plavi orkestar, ovog će se petka zagrebačkoj publici predstaviti i kroz ekskluzivni klupski koncert u klubu Mint club & more

Nakon najvećih pozornica regija, po kojima nastupaju od samog svog osnutka, daleke 1983. godine, jedan od najpopularnijih, najomiljenijih i najdugovječnijih bendova s ovih prostora, Plavi orkestar, ovog će se petka zagrebačkoj publici predstaviti i kroz ekskluzivni klupski koncert naziva 'Plavi orkestar.tulum.ba'.

U intimnoj atmosferi popularnog zagrebačkog kluba Mint club & more, bend koji spaja publiku svih generacija, izvest će svoje najveće hitove poput „Bolje biti pijan nego star“, „Suada“, „Sava tiho teče“, „Kaja“ i mnoge druge nastale u njihovoj bogatoj karijeri, a kojih se i danas rado prisjećaju i oni koji su na njima odrasli, kao i oni nešto mlađi, do kojih su ovi bezvremenski hitovi prelazili generacijski.

Zahvaljujući jedinstvenom i prepoznatljivom stilu, Plavi orkestar u karijeri dužoj od tri desetljeća nerijetko je nazivan "kulturnim fenomenom'', kao i ''Beatlesima'' ovih prostora. Njihove pjesme duboko su usidrene u glazbenu pop kulturu, u mnogima bude skrivene uspomene, stoga ne čudi da ih na svakom koncertu od početka do kraja izvode u isti glas s publikom.

"Nevjerojatno da u Zagrebu svaki naš sljedeći koncert bude sve bolji, to je stvarno fenomen…" – izjavili su nakon prošlogodišnjeg zagrebačkog koncerta članovi Plavog orkestra, što je najbolja pozivnica i garancija pravog tuluma.ba u petak, u zagrebačkom klubu Mint club & more.


VIŠE O TEMAMAPlavi orkestarkoncerti u ZagrebuSaša LošićMint club & more
Povezano