Plava boja obilježit će drugi dio ljeta i ranu jesen!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 01.07.2013.

338

Drugi dio ljeta i one toplije, rujanske dane jeseni obilježit će duboka plava boja, koja će najbolje od sebe dati u kombinaciji s bijelom

Prvi dan Hrvatske u Europskoj uniji i na našoj je stranici simbolično u znaku boje s njene sveprisutne zastave - plave! Za ovu slučajnost prepunu simbolike zahvaliti se možemo modnim dizajnerima i brandovima koji nam otkrivaju svoje karte za prijelaz iz ljeta u jesen. Među njima je i high-street div Mango, koji za kasno ljeto i ranu jesen donosi hrpetinu zanimljivih komada u boji neba i mora, i to u onoj malo tamnijoj nijansi plave, skoro pa na granici s ljubičastom.

S obzirom da su ovo komadi još uvijek namijenjeni toplim danima, kako ljetnim - tako i onim okupanim rujanskim suncem, recept je očekivan: Tamnoplavu će najbolje 'amortizirati' bijela, a standardno dobro uklopit će se i sa traperom i/ili crnim štiklama, torbicama i drugim modnim dodacima. Mangove plavo-bijele kombinacije bit će pun pogodak za najljepši dio godine, prozračne i ženstvene bluze sjajno će se slagati sa elegantnim bijelim hlačama i seksi 'bodycon' suknjama začinjenim zakovicama.

I u svijetu haljina sve se plavi! Na meniju su pripijene haljinice bez rukava koje će vjerno stajati u službi vašeg seksepila, ali i nešto opuštenije i romantičnije duge haljine. Inspirirajte se u galeriji fotografija!


VIŠE O TEMAMAplava bojaMangohaljinebluzemajiceduge haljinebodycon haljinepripijene haljinesuknje sa zakovicamaženske hlače
Povezano