Planet obuća prošetala prvu Instagram Story reviju u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.10.2018.

1

Indira i influenserice na reviji Planet obuće

Indira i influenserice na reviji Planet obuće

U ležernom i mladenačkom tonu, modele Planet obuće pistom su prošetale instagram influenserice (@nella_choo i @mako.hr ) te naše poznate manekenke

Po prvi puta u Hrvatskoj naš najveći maloprodajni lanac obuće, Planet Obuća, organizirala je 4.10.2018. prvu instagram story reviju u Hrvatskoj. Live prijenos revije na instagram storyiju može se smatrati pravim modnim presedanom i novim poglavljem u pristupu korištenja te mega popularne platforme.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

U ležernom i mladenačkom tonu, pistom su prošetale instagram influencerice (@nella_choo i @mako.hr), te naše poznate manekenke, noseći na nogama atraktivne modele iz nove jesensko/zimske kolekcije Planet Obuće.

Indira Levak

Indira Levak

Posebne “zvjezdane” gošće na reviji bile su Indira Levak, kao unikatan domaći primjer celebrityja sa svojom linijom cipela pod imenom “Star collection by Indira”, koju razvija zajedno s Planet Obućom. Uz svoj besprijekoran stajling, Indira je na nogama nosila prekrasne crvene čizmice iz “svoje” kolekcije.  Lucija Lugomer, naša najpoznatija plus size model manekenka, kompletirala je “Nina fashion” burgundy gležnjače sa casual jeans stilom. Reviji je prisustvovala i Lidija Šeatović (@mylittlezagreb), poznata instagram blogerica koja osvaja svojim specifičnim i neodoljivim stilom.

Revija je bila popraćena mnoštvom online gledatelja koji su u svom privatnom komforu mogli sa svojih elektronskih uređaja uživati u ovoj modnoj poslastici i pratiti pravu reviju te dobiti najbolji ekskluzivan “live” uvid u novu jesensko/zimsku kolekciju Planet obuće.

Posebno je bilo zanimljivo i inovativno vidjeti kako sve sudionice revije, istovremeno uživo prenose događanja s piste na svoje instagram profile.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Obzirom na uspješnost eventa, te velikim zanimanjem i popraćenošću, jasno je da je Planet Obuća pokrenula jedan sasvim novi trend u razvoju novih kanala pristupa do svojih kupaca. Budućnost je započela, zakoračite u nju sa najtraženijim izborom trendovskih modela, koji vas očekuju u trgovinama i webshopu Planet obuće.


VIŠE O TEMAMAPlanet obućaInstagraminfluensericeIndira LevakLidija Šeatović
Povezano