Pixie Geldof za Agent Provocateur

Piše: Tea Marić, London, Zagreb
Objavljeno 12.01.2009.

0

Tinejdžerska modna ikona, Pixie Geldof, keneula je stopama Kate Moss, Helene Christensen i svoje starije sestre, Peaches, pozirajući za reklamnu kampanju labela Agent Provocateur.

 

Pixie Geldof

Pixie Geldof

 

Problematična Pixie Geldof pojavila se u reklamnoj kampanji branda Agent Provocateur. 18-godišnja partijanerica tako je krenula stopama svoje  starije sestre, Peaches, i atraktivne Daisy Lowe. Pixie je angažirana za potrebe promoviranja kolekcije za proljeće/ljeto 2009. godine.


Agent Provocateur je luksuzni britanski proizviđač donjeg rublja, koji svoje dućane ima u 13 zemalja svijeta. Brand su osnovali Joseph Corré i Serena Rees. Corre je inače sin slavne engleske dizajnerice - Vivienne Westwoood. Agentovo rublje obožavaju trendseterice poput Paris Hilton, Christine Aguilere i Carmen Electre.


Suradnja s poznatim zvijezdama showbiza već godinama je sastavni dio poslovne politike Agent Provocateura. 2001. godine angažirali su Kylie Minogue, a Kate Moss se u njihovim kampanjama pojavila čak dva puta – 2006. i 2008. Također, Helena Christensen, prelijepa kćer Dankinje i Peruanca, koju je svijet upoznao još 1986. godine, nakon što je postala Miss Danske, nedavno je pokazala svoje atribute modelirajući za Provocateurovu kolekciju Pirates.VIŠE O TEMAMAAgent ProvocateurPixie Geldof
Povezano