Pitate se u čemu je tajna lijepih nogu Kim Kardashian? Iznenadit ćete se!

Piše: K.L., Zagreb
Objavljeno 28.03.2018.

15

Kim Kardashian | Foto: Instagram (@kimkardashian)

Kim Kardashian | Foto: Instagram (@kimkardashian)

Kim je u intervjuu za Elle otkrila kako proizvode za njegu i hidrataciju lica sve više koristi za njegovanje drugih dijelova tijela. Prvenstveno nogu i trbuha.

Kim Kardashian već godinama samouvjereno diktira i postavlja modne i (posebno) beauty trendove. Ne znamo kako i zašto, ali nije ni važno - tom filozofskom podlogom showbiz tendencija na društvenim mrežama neka se bave drugi. Mi ćemo o banalnim posljedicama i novitetima njezine popularnosti.
U nedavnom intervjuu za američki Elle Kim je otkrila jednu novu rutinu njege kože koja je izazvala veliki interes dokone javnosti. Proizvode za njegu lica koristi za - njegu tijela! Konkretno, tonere upotrebljava za njegu nogu, a serum za trbuh.
Njeni omiljeni novi trikovi su pomlađivanje nogu tonerom i toniranje trbuha serumom.

Objašnjenje je, očekivano, jednostavno: Kim vjeruje da je hidratacija tijela jednako važna kao hidratacija lica. A mi ne sumnjamo da će njeno 'otkriće' izazvati novi trend u njezi kože i tijela.

VIŠE O TEMAMAKim Kardashiannjega nogu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se