Philipp Plein lansirao koncept phygital naočala

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.09.2022.

0

Foto: DeRigo

Foto: DeRigo

Provokativni brend nastavlja rušiti sva pravila lansiranjem novog luksuznog lifestyle koncepta phygital naočala: limitirane kolekcije Crypto King$

Futuristički projekt koji industriju naočala donosi u novu dimenziju omogućen je zbog uspješne suradnje s vodećom tvrtkom De Rigo grupom. Spoj je to iskustva i izvanredne kvalitete DeRigo grupe i nepogrešivog smisla za estetiku i inovativnosti brenda Philipp Plein.

Nova ekskluzivna Philipp Plein kolekcija s elementima phygital stila predstavljena je na SELMO - prestižnoj međunarodnoj izložbi naočala u Parizu. Svjedoci smo dolaska novog doba u kojem se mijenja pojam stvarnosti gdje i luksuz postaje nematerijalan i širi se u virtualnu dimenziju. Philipp Plein je već tamo i to već neko vrijeme. Uvijek avangardan i uvijek spreman probijati granice i eksperimentirati, prvi je luksuzni brend koji je usvojio kriptovalute kao način plaćanja i otvorio Crypto Concept Store u Londonu.

Kolekcija naočala FW22 brenda Philipp Plein razvijena u suradnji s De Rigom odražava identitet brenda, prenoseći različite karakteristične značajke na njegove naočale. Upečatljiva kolekcija odvažnog stila i snažnog duha inspirirana je Rock 'N' Rollom. Dizajnirani za samopouzdane muškarce i žene koji žele najbolje i ne boje se izraziti svoju osobnost, modeli naočala se odlikuju preciznom pažnjom posvećenom detaljima, ekskluzivnim materijalima i kitnjastim, predimenzioniranim dizajnom. Prepoznatljivi elementi PLEIN - lubanje, klinovi, kristali i šesterokutni 'PP' logo - postaju odvažni i dragocjeni detalji koji, kada se ponovno zamišljaju na različite načine, personaliziraju okvire. Crna, siva i bijela su temeljne boje kolekcije, stručno umiješane u ekskluzivne acetate kako bi se ponovno proizveo mramor koji se nalazi u svim trgovinama PHILIPP PLEIN. S tonovima jarko narančaste i zlatne, sve je pojačano kako bi se istaknulo i nikad ne bi prošlo nezapaženo.

Philipp Plein

Philipp Plein

U fokusu kolekcije je ekskluzivni model SPP009 phygital – stil maske s modernim i odlučnim dizajnom. Podebljani acetatni profili prednjeg dijela stvaraju učinak spojlera na bočnim stranama, dok je leća ukrašena geometrijskom rupom s trodimenzionalnim metalnim PLEIN logom. Krilca su izrađene od tankog metala i personalizirane sa šesterostrukim PP logotipom, a vrhovi su od acetata ukrašeni umetkom od titana. Ovaj model je dostupan u dvije varijante boja: mat crni acetat, metal zlatne boje i leća s duginim zrcalom; crni acetat, metalni metal i srebrna zrcalna leća.

Foto: DeRigo

Foto: DeRigo

Svaki model naočala ima svoj serijski broj i prati ga posebno pakiranje s videozaslonom koji nudi pregled NFT-a (non-fungible token), jedinstvenog umjetničkog djela Antonia Tudisca, međunarodno poznatog 3D umjetnika, koji je s Philippom Pleinom osnovao umjetnički duo Crypto King$.


VIŠE O TEMAMADeRigo Visionsunčane naočalePhilipp Plein
Povezano