Pharrell, Comme des Garçons i KAWS donose parfem 'Girl'

Piše: A.A., New York, Zagreb
Objavljeno 26.05.2014.

0

Parfem Girl

Miris 'Girl', nastao u suradnji Pharrella Williamsa, Comme des Garçonsa i njujorškog umjetnika KAWSA, na tržište stiže početkom rujna

Parfem Girl

Američki glazbenik Pharrell Williams uživa u "svemirskoj" popularnosti te nastavlja ostvarivati nove zanimljive suradnje s modnim i kozmetičkim brandovima. Tako je sada snage udružio s poznatim njujorškim umjetnikom Brianom Donnellyjem, poznatijim pod pseudonimom KAWS, te glasovitom japanskom etiketom Comme des Garçons.

Ova uzbudljiva kolaboracija rezultirala je uniseks parfemom jednostavno nazvanim "Girl". Bočicu, logotip i pakiranje u znaku artworka KAWSA dizajnirao je londonski studio House + Holme.

Miris nastao po Pharrellovoj zamisli kreiraj je u suradnji s Christianom Astuguevieilleom (kreativnim direktorom Comme des Garçonsovih parfema) i Antoineom Lieom iz tvrtke Takasago.

Parfem "Girl" bit će dostupan od 1. rujna u Londonu i Tokiju te od 5. rujna u New Yorku, nakon čega stiže i u online shop Sephora, ekskluzivno za tržišta SAD-a, Kanade i Francuske.


VIŠE O TEMAMAPharrell WilliamsBrian DonnellyKAWSComme des GarconsHouse + HolmeChristian AstuguevieilleAntoine LieTakasago
Povezano

Ovo su najbolji parfemi za nju i njega!

Mirišu na proljeće i ljeto

Ovo su najbolji parfemi za nju i njega!