Petra Friganović, Slavko Sobin i Jure Radnić za Hippy garden

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.03.2012.

34

Hippy garden

Hippy garden

Hippy garden će u subotu na Cro A Porteru predstaviti glamuroznu i ženstvenu kolekciju, čije je zaštitno lice Petra Friganović

Kolekcija domaćeg branda Hippy garden, iza kojeg se kreativno skriva dizajnerica Đurđica Vorkapić, koja će biti predstavljena na Cro A Porteru u subotu 24. ožujka 2012. godine odiše čisto oblikovanom formom tvoreći geometrijski simetričnu konturu, pritom ne zanemarujući perfektnu, glamuroznu i ženstvenu siluetu koja zavodljivo prati liniju tijela.
Hippy garden

Hippy garden

S druge strane, muška kolekcija stvarno i urbano na eteričan način upotpunjuje stvaralačku viziju koja se odražava geometrijskom formom na pravilno pozicioniran koncept, što čini muškarca po ukusu Hippy gardena vizionarom novog doba.
Hippy garden

Hippy garden

Po običaju, Hippy garden je pripremio i sjajnu reklamnu kampanju, a u glavnoj ulozi je njihovo staro zaštitno lice - atraktivna Petra Friganović. Društvo joj ovaj put prave glumci Jure Radnić i Slavko Sobin, fotografija je djelo Marka Grubišića, a šminku potpisuje Marija Butković.

VIŠE O TEMAMAHippy gardenCroAPorterĐurđica VorkapićPetra FriganovićJure RadnićSlavko SobinMarko GrubišićMarija Butković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se