Peti Kupe domaćin zagrebačkog izdanja Defecteda

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.04.2024.

0

Foto: Defected

Foto: Defected

Zagrebačko slavljeničko izdanje održat će se u utorak, 30. travnja od 22 sata. Domaćin ovom glazbenom spektaklu uoči Praznika rada je klub Peti Kupe.

Zagreb je tek treći grad u svijetu u kojem se ovog proljeća obilježava 25 godina svjetskog glazbenog brenda Defected. Zagrebačko slavljeničko izdanje održat će se u utorak, 30. travnja od 22 sata. Domaćin ovom glazbenom spektaklu uoči Praznika rada je nedavno nagrađeni, hrvatski klub Peti kupe. Ulaznice za Defected Zagreb možete kupiti u sustavu Entrio.hr.

Posljednjih mjeseci traje proslava 25 godina Defecteda, a prije Zagreba plesalo se u Londonu, Miamiu i New Yorku. Na trećem slavljeničkom spektaklu ovog poznatog brenda u hrvatskoj metropoli nastupit će dobro nam poznati house DJ-evi; Low Steppa, Catz 'n Dogz, Monki te Riva Starr.  Uz njih tu su i hrvatski DJ-i iz Brenda Dobar House Elena Mikac i Tom Bug.

Nakon Zagreba, proslava se nastavlja u Tisnom. Defected Croatia ovog će ljeta imati svoje šesto izdanje. Jedan od najpopularnijih europskih Festivala i ove će godine biti rasprodan u kratkom roku, a The Garden Resort bit će dom najbolje europske house glazbe od 1. do 4. kolovoza. U četiri festivalska dana nastupit će više od 80 izvođača među kojima su i Crazy P, Dimitri from Paris, Kenny Larkin, Sam Divine, The Shapeshifters i drugi.

Izdavačka kuća i brend, koji su upravo Zagreb odabrali kao centar regionalne zajednice,  Defected Records specijalizirani su za house glazbu. Pod njihovom su etiketom izdani brojni kompilacijski albumi te imaju poznatu radijsku emisiju. Diljem svijeta organiziraju nezaboravne glazbene događaje. U njihovom su portofoliu brojni izvođači nagrađeni Grammyem. Njihov rad prati više od osam milijuna obožavatelja iz cijelog svijeta. Svaki zagrebački party putem društvenih mreža i objava u medijima vidjeli su milijuni ljudi diljem svijeta.


VIŠE O TEMAMADefected ZagrebPeti Kupe
Povezano