Pete Davidson je zvijezda nove kampanje H&M-a

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.05.2022.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

H&M-ova kampanja za muški dio populacije ističe svježu energiju muške mode, slobodu izražavanja i samopouzdanje u osobnom stilu

H&M je otkrio da je Pete Davidson zaštitno lice nove kampanje za mušku odjeću koja naglašava snažnu vezu između odjeće i samopouzdanja u svakodnevnom životu. Kampanja ističe svježu energiju muške mode, slobodu izražavanja i samopouzdanje u osobnom stilu.

Poziv je to da se zabavite i budete hrabri, dodajući nove komade među omiljene koje već imate u ormaru. Potražite i istražite nove i nadolazeće kolekcije na hm.com i H&M trgovinama diljem svijeta.

"Suradnja na ovoj kampanji bilo je sjajno iskustvo. Jako smo se zabavili kreirajući fotografije i sadržaj. Odjeća je udobna i izvrsna je za nošenje, što je ono što volim kod H&M-a", kaže Pete Davidson.

Pete Davidson za H&M

Pete Davidson za H&M

U ovoj kampanji, H&M slavi novi pokret muške odjeće koji osobni stil stavlja u prvi plan. Muška moda postaje mjesto gdje je svaki trenutak bitan i ističe moć odjeće koja nam pomaže izraziti tko smo, bez obzira na prigodu. Muškarci u kampanji odjeveni su u nove sezonske H&M komade kombinirane s omiljenim komadima iz prošlih H&M kolekcija. Tako potiču muškarce diljem svijeta da uživaju u onome što već posjeduju, kupuju vintage i to začine s novom H&M statement ponudom.


VIŠE O TEMAMAPete DavidsonH&M
Povezano