PETA: Janet Jackson je Grinch godine!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 28.12.2011.

0

Janet Jackson

Janet Jackson

PETA je proglasila američku glazbenicu i glumicu Janet Jackson Grinchem (u prijevodu - čudovištem) godine!

Udruge za zaštitu životinja nikada ne miruju, a u posljednje vrijeme znaju biti i za naš ukus pomalo (pre)agresivne i (pre)aktivne. Kraj godine tako donosi veliki obračun one najveće i najpoznatije od njih - PETA-e (People for the Ethical Treatment of Animals) - i to s pomalo zaboravljenom glazbenom legendom, a katkad glumicom i dizajnericom Janet Jackson.
PETA je teško podnijela to što je 45-godišnja Janet kreirala krznenu modnu liniju za Blackglama. Okitili su je ni manje ni više nego titulom - Čudovište godine (to je naš grubi prijevod originala - PETA Grinch of the Year). Kako bi stvar bila zanimljivija, ovo je prvi put u povijesti da PETA dodjeljuje ovu opaku 'nagradu'.
"Janet Jackson je tijekom Super Bowla predstavila svoje krzno pred čak 170 milijuna promatrača. Umotana u životinjsku kožu, mrtvu baš kao i njen modni ukus i glazbena karijera, napravila je promašaj godine", stoji u objašnjenju PETA-e.

VIŠE O TEMAMAJanet JacksonPETAkrznoSuper BowlPrijatelji životinjaBlackglamaGrinch
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se