Pet pozornica na prvom izdanju Sea Sounda

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.04.2024.

0

Foto: Sea Sound Festival

Foto: Sea Sound Festival

Sea Sound Festival, koji je na programu od 18. do 21. srpnja 2024. u Martinskoj, za svoje prvo izdanje najavljuje pet pozornica od kojih će svaka imati svoj vlastiti sound system

Zamišljen kao jedinstveni festival koji slavi sound system kulturu i glazbu, Sea Sound će se odvijati na pet pozornica. Svaka od pozornica zastupat će drugu vrstu glazbe, a ona će se čuti preko unikatnih, ručno rađenih, sound systema.

Tako da će Martinska od 18. do 21. srpnja biti prošarana magičnim kutijama te još magičnijim zvukovima koji iz njih izlaze. Svih pet pozornica bit će strateški raspoređeno na festivalskoj lokaciji: Live Sound, Dub Sound, Bass Sound, Electro Sound i Roots Sound. Pozornice će svojim pozicijama činiti jedinstveno ‘sound system naselje’ kojim će publika cirkulirati i uživati u različitim vrstama bass (i druge) muzike koje će predstavljati i brojni crewovi, kao i pojedini izvođači.

Svaka pozornica Sea Sound Festivala imat će vlastiti sound system koji će ga napajati. Na Martinsku, poluotok nasuprot Šibenika, dovodimo ukupno pet sound systema: Prevara Sound System, Trokut Audio, Roadtripper Sound System, Vibration Addict Sound System i Seasplash Sound System.

Osim pozornica i sound systema najavljeni su i prvi izvođači na Sea Sound Festivalu: Vibronics feat. Vanya O & Danniella Dee, Paolo Baldini DubFiles, Deekline, Wicked Dub Division, One Dread te Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena.

U prodaji su festivalske 'Early Bird' ulaznice, popularne 'Ranograbilice' po cijeni od 55 eura. dostupne putem poveznice. Ulaznice je moguće kupiti i na svim prodajnim mjestima (online i fizičkim) platforme Entrio kao i Core Event. Uz festivalsku ulaznicu svaki posjetitelj ima pravo i na korištenje festivalskog kampa na lokaciji koje je uračunato u cijenu.


VIŠE O TEMAMASea Sound Festivalglazbeni festivaliMartinskaPaolo Baldini DubFilesWicked Dub Division
Povezano