Pet nijansi prekrasne Penelope Cruz

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.09.2020.

0

Penelope Cruz za Carpisu

Penelope Cruz za Carpisu

Penelope Cruz koja posjeduje veliku komunikativnu moć, autentičan je model ženske ljepote i, za sve žene, primjer dostižne elegancije

U novoj i emotivnoj kampanji "Shades of Woman", Carpisa je odlučila dati pozornost i svoj glas snažnim ženskim osjećajima kroz njihovo iznimno svjedočanstvo, i to kroz različite siluete Penelope Cruz, najpoznatiju španjolsku glumicu na svijetu, i ambasadoricu brenda Carpisa još od davne 2015. godine.
Penelope Cruz koja posjeduje veliku komunikativnu moć, autentičan je model ženske ljepote i, za sve žene, primjer dostižne elegancije.
Upravo kroz fotografije i video uradak, nastali iz fotoobjektiva slavnog španjolski fotograf Xavia Gordoa, Carpisa nas kroz kampanju poziva da intenzivno osjećamo i živimo vlastite emocije.

Penelope Cruz

Penelope Cruz

Penelope, koja je uvijek u prvom kadru, svojom karizmom i izražajnošću odvodi svaku scensku priču do vrhunca, tumačeći pet verzija sebe - kroz pet različitih emocija: neočekivanih, dubokih, tajanstvenih, zavodljivih i sretnih. Sve te emocije istaknute su ritmičkim izmjenama crno bijelim i fotografijama u boji, koje dodatno ističu snažan emocionalni intenzitet.

Penelope Cruz za Carpisu

Penelope Cruz za Carpisu

Za styling se pobrinuo španjolski stilist Goya Toledo, dok je video nastao u produkciji Twin Studija.

Penelope Cruz

Penelope Cruz

Kolekcija torbi koju nosi Penelope, nadahnuta je suvremenom ženom, glavnom junakinjom vremena u kojem živimo s bogatim i svestranim stilovima koji će udovoljiti svakodnevnim potrebama dinamične, ali uvijek elegantne žene.

VIŠE O TEMAMACarpisaPenelope CruzGoya Toledo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se