Penelope Cruz u Dolce & Gabbani na coveru američkog Voguea?

Piše: P.K.
Objavljeno 09.05.2011.

0

Dizajner Stefano Gabbana na svom Tumblru danas je otkrio da je na prestižnu naslovnicu američkog Voguea za lipanj krasi Penelope Cruz.

Dizajner Stefano Gabbana na svom Tumblru danas je otkrio da je na prestižnu naslovnicu američkog Voguea za lipanj krasi Penelope Cruz. Glumica je navodno pozirala u haljini Dolce & Gabbane, ali je Vogue od Stefana zatražio da odmah ukloni fotografiju.

Penelope Cruz

Penelope Cruz

Zahvaljujući nikome drugom do Stefanu Gabbani, ljepšoj polovici kultnog talijanskog dvojca Dolce & Gabbana, danas smo saznali da naslovnicu američkog Voguea za lipanj 2011. krasi prelijepa španjolska glumica Penelope Cruz. Stefano je danas Tumblru objavio fotografiju lipanjske naslovnice, što nikako nije oduševilo Vogue, koji je ekspresno zatražio da se fotografija ukloni (tako da je ni mi ne smijemo objaviti). Penelope Cruz je za ovu specijalnu prigodu u haljini Dolce & Gabbane pozirala pred objektivom slavnog modnog fotografa Marija Testina.

Tako je Anna Wintour nakon dvije glazbene naslovnice (Lady Gaga u ožujku i Rihanna u travnju), lansirala dvije holivudske.  Podsjećamo, svibanjsko izdanje osvojila je glumica Reese Witherspoon.

> Reese Witherspoon za američki Vogue

> Lady Gaga za Vogue: U školi sam bila 'ružna i glupa kurva', a vidi me sad!

> Rihanna za američki Vogue: Konačno se dogodilo čudo!
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se