Paula Sikirić u novoj kampanji modnog brenda Clés

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.12.2023.

0

Foto: Luana Muškić

Foto: Luana Muškić

Kolekcija inspiraciju pronalazi i u prošlim vremenima kao što su 80-e, pa tako možemo vidjeti naglašena ramena, materijale s odsjajem i predimenzionirane elemente kao što su mašne i trake

Clés je hrvatski modni brend dizajnerice Marije-Izabele Pavliša, koji odiše novom i modernom romantikom. Inspirirana modernom ženom i njenim potrebama, nastala je kolekcija "Forte" iz čijeg se naslova može iščitati da se radi o snažnim, statement komadima koji odišu modernom, profinjenom romantikom.

U ovoj kolekciji možete pronaći bluze i haljine izrađene u bijeloj i indigo plavoj svili, naglašenih rukava i visokih ovratnika, plise haljina razigrane forme, koje se savršeno uklapaju u nadolazeće blagdansko razdoblje.

"Igrali smo se jednostavnom crnom haljinom, dekonstruirali je, dodali predimenzioniranu mašnu a na drugi model bisere kao naramenicu. Osmislili smo i komade u smeđoj boji zlatnog odsjaja, koji su multifunkcionalni, naglašavaju figuru a tijelu pružaju da diše", kažu iz brenda Clés.

Foto: Luana Muškić

Foto: Luana Muškić

Kolekcija inspiraciju pronalazi i u prošlim vremenima kao što su 80-e, pa tako možemo vidjeti naglašena ramena, materijale s odsjajem i predimenzionirane elemente kao što su mašne i trake.

Foto: Luana Muškić

Foto: Luana Muškić

Glavnu ulogu ne samo kao model već kao i stilistica ima je influencerica Paula Sikirić koja je kolekciji udahnula dozu svog zaigranog karaktera i profinjenosti. Fotografije potpisuje Luana Muškić, a šminku i frizuru Samanta Mihaela Šafran.


VIŠE O TEMAMAPaula SikirićCleshrvatska modaMarija-Izabela Pavliša
Povezano