Paula Puškaš i Ivan Herceg: Ljepotica i zvijer u BallRoom dvorcu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.12.2016.

0

U ovom predblagdanskom raspoloženju, BallRoom Croatia, agencija za organizaciju vjenčanja odlučila je buduće mladence zaintrigirati malo drugačijom bajkovitom pričom

Showroom Ballrooma inspiriran je još jednom romantičnom bajkom iz Walter Disney produkcije, Ljepotica i zvijer. BallRoom zna da je ljubav ključ svega, pa je odlučio ovu bajku pretočiti u hrvatsku verziju, a tko bi bolje utjelovio lik Zvijeri, negoli markantni glumac Ivan Herceg! U ulozi njegove ljepotice našla se prekrasna mlada manekenka Paula Puškaš.
Ovi nesvakidašnji 'mladenci' snimanje su odradili u visokoestetiziranom prostoru The BallRoom showrooma, koji je neodoljivo podsjećao na dvorac zvijeri u kojem su prevladavale crvene ruže, tamni tonovi i zlatne nijanse, a prekrasne dekoracije svadbenih torti izradila je Monika Kos. Pod dirigentskom palicom vlasnice i organizatorice vjenčanja Vedrane Marić te pred objektivom dokazanog modnog fotografa s pariškom adresom Šime Eškinje, Ivan i Paula zračili su posebnom energijom u bajkovitoj atmosferi prostora BallRooma.
Za styling markantnog mladoženje, koji je dominirao u elegantnim odijelima, zaslužan je renomirani modni dvojac Elfs. Ljepotica je također zasjala u haljinama spomenutog dvojca, ali i u vjenčanicama iz opusa BallRoom showrooma, koje buduće mladenke mogu izabrati na licu mjesta. A da bi što vjernije dočarali likove ove bajke makeupom i frizurom, pobrinuli su se frizeri i make-up artisti iz Salona ljepote Marina. Na snimanju je vladala opuštena atmosfera, a cijeli tim se složio da izbor mladenaca ne može biti bolji, s obzirom na Ivanovu jaku, gotovo zvjersku energiju u kombinaciji s Paulinom plahosti te besprijekornom ljepotom.

Ima li za Ivana Hercega, glumca kojeg često prozivaju najpoželjnijim neženjom, u ovoj uspješno odrađenoj kampanji neke simbolike, ostaje za vidjeti u budućnosti.

VIŠE O TEMAMAvjenčaniceIvan Hercegvjenčane haljineBallRoom CroatiaŠime EškinjaVedrana MarićPaula Puškaš
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se