Party haljina koju doslovno svi žele čeka vas u Mangu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 19.12.2022.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Mnogi su ovih dana u lovu na idealne party komade, prvenstveno na haljine. A mi smo jednu zbilja neodoljivu pronašli na policama Manga.

Sitno brojimo do dolaska nove 2023., ostalo je još tek nešto više od desetak dana do najluđe noći u godini. A i taj interval donosi niz posebnih trenutaka i božićnih tuluma, što mnoge od nas dovodi do slatkih modnih muka. Što odjenuti, u čemu zablistati u najposebnijim trenucima u godini?

Odgovori stižu iz najpoznatijih trgovina, a nova Mangova lista bestselera nudi savršeno rješenje kad je riječ o odabiru haljine. Jedna kreacija izdvojila se iz mnoštva Mangovih haljina, zasjenila je sve druge modele i zasjela na prvo mjesto liste najprodavanijih komada u svojoj kategoriji.

A ta veličanstvena haljina od baršuna prošarana dragim kamenjem je pred vama! U znaku je kratkog midi dizajna, stiže bez naramenica i rukava, s izrezom u obliku srca i otvorom na prednjem dijelu. Izvrstan je izbor za sve blagdanske modne izazove, a za nju treba izdvojiti 1.299,90 kuna.

Mango

Mango

Vrijedi li toliko - prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAhaljineMangohaljine za izlaskeparty haljinehaljine za Božićhaljine za Novu godinu
Povezano