Paris Hilton je novo lice prestižnog Lanvina

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 16.03.2021.

0

Foto: Mert Alas & Marcus Piggott

Foto: Mert Alas & Marcus Piggott

40-godišnja (da, već ima toliko!) američka zvijezda zasjala je u seriji promotivnih fotografija koje prate Lanvinovu kolekciju za proljeće/ljeto 2021.

Luksuzna modna kuća Lanvin pohvalila se novom reklamnom kampanjom u kojoj je glavnu ulogu odnijela svima dobro znana bogatašica i influenserica Paris Hilton.
40-godišnja (da, već ima toliko!) američka zvijezda zasjala je u seriji promotivnih fotografija koje prate Lanvinovu kolekciju za proljeće/ljeto 2021, a koje je znalački odradio renomirani kreeativni dvojac u sastavu Mert Alas & Marcus Piggott. Stylinge potpisuje Carlos Nazario, dok se za beauty komponentu cijele priče pobrinuo Jimmy Paul.
"Hilton je utemeljila novu paradigmu baziranu na neposrednoj komunikaciju koja inspirira nove generacije, a bez kojih su društvene mreže i mediji danas nezamislivi", tako su iz Lanvina objasnili odabir zaštitnog lica nove kolekcije.

VIŠE O TEMAMAParis HiltonLanvinMert AlasMarcus Piggott
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se