Parfemi za proljeće 2019: Tri mirisna hita iz Massimo Duttija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.02.2019.

1

Ženski mirisi s potpisom Massimo Duttija

Ženski mirisi s potpisom Massimo Duttija

Potpuno novo mirisno putovanje poziva nas da udahnemo suštinu ikoničkih destinacija odabranih pomoću njihovih osebujnih aroma

Massimo Dutti krenuo je na uzbudljivo novo putovanje stvaranjem kolekcije parfema sastavljene od šest čistih, visokokvalitetnih mirisa inspiriranih umjetnošću putovanja, ekskluzivno dostupnih u više od 400 trgovina. Inicijativa odražava čvrstu želju branda da se razvije prema stvaranju novih oznaka branda koje potvrđuju svoje pozicioniranje u međunarodnom modnom sektoru.
Potpuno novo mirisno putovanje poziva nas da udahnemo suštinu šest ikoničkih destinacija odabranih pomoću njihovih osebujnih aroma, služeći kao inspiracija za otkrivanje svake od njihovih nematerijalnih i eteričnih stvarnosti. Rezultat je kartografija šest parfema (od toga tri ženska) koji utjelovljuju duh svake od destinacija zahvaljujući izvanrednoj snazi ​​mirisa koja nas je dovela i dovezla do tog mjesta i vremena.

Što donosi nova ženska kolekcija mirisa?

1. Manhattan Light

Manhattan Light

Manhattan Light

Objedinjavanje elegancije, luksuza i strasti koje karakteriziraju duh svjetske metropole, gdje se ljudi okupljaju kako bi ostvarili svoje snove.

2. Souffle Marais

Souffle Marais

Souffle Marais

Profinjena aroma koja je istodobno snažna i izrazito francuska, nježne, praškaste note koje vraćaju na ono što je prirodno i autentično.

3. Evening Whispers

Evening Whispers

Evening Whispers

Impresivna aroma s izuzetnom alkemijom strukturirana oko nepogrešivo karizmatskih nota, ostavljajući živahnu i svježu notu s trenutnim učinkom. Njegovo sillage je intenzivno do umjereno, s izvrsnom trajnom snagom na koži.

VIŠE O TEMAMAženski mirisiMassimo Duttiženski parfemi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se