Parfemi za jesen 2015: 6 najboljih mirisnih prijedloga

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 29.09.2015.

437

Parfemi za jesen 2015.

Parfemi za jesen 2015.

Dolaskom jeseni vrijeme je da promislimo ne samo o promjeni odjeće, već i o promjeni parfema. Donosimo 6 osvježavajućih mirisnih prijedloga.

Senzualni, bogati jesenski parfemi obavijaju nas svojim mirisom, podižu nam raspoloženje i boje tamne jesenske dane. Izabrali smo parfeme za svaki ukus i svaki džep.

Jeftiniji perfemi

1. Oriflame Happydisiac Woman

Oriflame Happydisiac Woman

Oriflame Happydisiac Woman

Sočan koktel na bazi jagode, kruške i jasmina učinit će vas mrvicu sretnijima. Pomoći će da sačuvate ljetni spokoj.

2. Avon Attraction

Avon Attraction

Avon Attraction

Drvenasto-voćna kompozicija parfema u kojoj se slatke note kupine i vanilije spajaju s onima mošusa. Parfem opravdava svoj naziv ("privlačnost") i privlači na sebe pažnju suprotnoga spola.

3. Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel

Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel

Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel

Iris čini ovaj parfem profinjenim i elegantnim, a eterično ulje pačulija produbljuje njegov miris svojom ugodnom gorčinom.

Luksuzniji parfemi

4. Luxury Estée Lauder Modern Muse Le Rouge

Luxury Estée Lauder Modern Muse Le Rouge

Luxury Estée Lauder Modern Muse Le Rouge

Ovo je parfem za samopouzdane, karizmatične djevojke, baš kao što je Kylie Jenner, njegovo reklamno lice. S ovim buketom od šafrana, pupoljaka maline i madagaskarske vanilije i vi se možete osjećati kao muza.

5. Givenchy Dahlia Divin Eau de toilette


Givenchy Dahlia Divin Eau de toilette

Givenchy Dahlia Divin Eau de toilette

Parfem Dahlia Divin postao je još sofisticiraniji. U ovoj novoj verziji note breskve i crvene naranče harmonično se spajaju s ružičastim jasminom i sandalovinom.

6. Living Lalique

Living Lalique

Living Lalique

Parfem koji je nadahnut ritmom velikoga grada. Suprotna kompozicija u kojoj iris naglašavaju note crnog papra, bergamota i vanilije dobro će se uklopiti u vašu jesensku kozmetičku zalihu.


VIŠE O TEMAMALiving Laliqueluksuzni parfemiženski mirisiEstee Lauder Modern Muse Le RougeGivenchy Dahlia DivinOriflame Happydisiac WomanAvon AttractionYves Rocher So Elixir Bois Sensuel
Povezano