Pablo's bar vas poziva na poseban koncert uoči Nove godine

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.12.2022.

0

Pablo's Bar

Pablo's Bar

Karizmatični glazbenik Ricardo Luque održat će besplatni koncert u četvrtak, 29. prosinca od 20 sati u Pablo's baru na Remetinečkoj cesti 101

"Jako se veselim što ću s iskusnim glazbenicima te ujedno i prijateljima nastupiti u Pablo'su. Jako mi je drago što živa glazba postaje uobičajena na sve više mjesta jer se na taj način kroz interakciju s publikom najljepše i najbolje prenosi doživljaj koji ona pruža. Svirat ćemo repertoar latinoameričke glazbe s područja cijelih Kariba pa će tako posjetitelji uživati u Boleru i Guarachi. Dođite u Pablo's, lijepo se provedite i uživajte s nama." – istaknuo je Ricardo Luque.

Ovaj glazbenik rođen je u Venezueli, a u Hrvatskoj živi i radi od 1990 godine. Na našim prostorima  postao je poznat kao član grupe Cubismo. Nakon nekoliko godina posvećenih  afro - kubanskoj glazbi, 6 albuma i brojnih osvojenih diskografskih nagrada s grupom Cubismo, Ricardo se odlučio za vlastite glazbene projekte. U Pablo's baru uoči novogodišnjeg slavlja otpjevat će svoje i najveće latinoameričke hitove.

Pablo's je mjesto koje odiše južnjačkim prizvukom. Ovo je pravi mali imaginarni grad južne Amerike u kojem je smješteno i malo džungle. Ovaj lokal na Remetinečkoj cesti 101 pravo je osvježenje u zagrebačkoj ponudi i koje nas vodi južnom Amerikom.

Zaštitno lice mu je papagaj Pablo iz vrste Žutoćela Amazona koji će nam na prvu postati dragi prijatelj i s kojim ćemo uvijek razmijeniti nekoliko riječi, a rado će nam i doletjeti na ramena. Ricardov koncert nakon dugo vremena u Zagrebu zasigurno će razveseliti njegove brojne obožavatelje.


VIŠE O TEMAMAPablos BarRicardo Luque
Povezano

Salsa Beach Splash Festival kulminirao na krilima Nivee Sun

Ispred katedrale sv. Jakova u Šibeniku

Salsa Beach Splash Festival kulminirao na krilima Nivee Sun