Ožujski noviteti: OSiS + Volume Up i Wax Dust

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.03.2014.

2

OSiS + Volume Up i Wax Dust

OSiS + Volume Up i Wax Dust

Dva inovativna proizvoda iz Schwarzkopf Professionala lansirana u ožujku 2014. pružaju bezbrojne mogućnosti za stiliziranje sa zadivljujućim efektom

Inovativne formule i jedinstvena konzistencija za najrazličitije cool frizure: OSiS+ iz Schwarzkopf Professionala postavlja nove standarde u pogledu inovativne vizije i shvaćanja najnovijih trendova. Ove sezone trendsetteri žele stilizirane frizure s prirodnim efektom. Kod kuće ili u salonu – s OSiS + proizvodima možete razbiti dnevnu rutinu i inspirirati se za individualne, kreativne stylinge. Dva inovativna proizvoda iz Schwarzkopf Professionala lansirana u ožujku 2014. pružaju bezbrojne mogućnosti za stiliziranje sa zadivljujućim efektom: OSiS + Volume Up je prvi sprej za povećanje volumena koji pruža trenutni volumen s prirodnim efektom. OSiS+ Wax Dust sa svojom jedinstvenom konzistencijom koja se pretvara iz pudera u vosak pružajući suhu teksturu i prirodan efekt. OSiS+ Volume Up i OSiS+ Wax

Trenutni volumen uz OSiS+ Volume Up

Volumen na korijenu i kroz dužine, prekrasna tekstura i prirodna pokretljivost kose: OSiS+ Volume Up pruža sve te pogodnosti samo jednom aplikacijom. Sijedeći trend jakog, ali opet prirodnog volumena, ovaj sprej za povećanje volumena sa srednjim učvršćivanjem pruža nevjerojatan volumen trenutno, a pri tome ne utječe na prirodnu pokretljivost i lagan osjećaj na kosi. Formula s inovativnom tehnologijom Flex-Web omotava se oko vlasi u bestežinsku fleksibilnu mrežu polimera. Kod kuće ili u salonu OSiS+ Volume Up olakšava izradu frizura punih volumena, čak i bez sušila za kosu. A najbolje od svega: trendovski look može se ponovno rekreirati tijekom dana.

Wax Dust za dodatno iznenađenje

„Trendsetteri" sanjaju o kosi i frizuri koja djeluje prirodno, bestežinski i savršeno stilizirano, a Schwarzkopf Professional ima odgovor za to: OSiS+ Wax Dust je novi proizvod s jedinstvenom novom konzistencijom. Riječ je o konzistenciji pudera koja se toplinom ruke pretvara u lagani kremasti vosak. Kombinacijom nove vrste silikona, šećera i alkoholnog rješenja uz pomoć emulgatora, stvoren je vrlo kremasti vosak.

U usporedbi s drugim voskom, čestice pudera stvaraju suhu teksturu. Suha tekstura omogućuje fleksibilnu definiciju i učvršćivanje bez zamašćivanja. Kako bi održali stylinge kreativnima, trebate inovativne proizvode: OSiS+ pruža profesionalcima upravo te proizvode, a Wax Dust je također odličan i za stiliziranje duge kose", izjavila je Natalija Blašković, vlasnica frizerskog salona Nataly.

Linija OSiS+ Session Label modernog crnog dizajna proširena je dodatkom novog, inovativnog proizvoda: OSiS+ Session Label Dust it flex, prvi matirajući mirisni puder s vulkanskim kamenom.

Nanosi se na korijen ili cijelu dužinu kose, sivi prah s laganim matirajućim efektom te privlačnim mirisom u trenu daje fleksibilan volumen čime omogućava stvaranje najnovijih stylinga s modnih pista bez kompromisa u odnosu na volumen! OSiS + i OSiS Session Label proizvodi korišteni su na NY Fashion Weeka u veljači na revijama Betsey Johnson i branda Rag & Bone.

Lako se ispire ne ostavljajući nikakve tragove u kosi. Dust it flex, novi puder za stiliziranje iz OSiS+ Session Label linije daje kosi strukturu i prirodni volumen. Taj irisni sivi prah savršen je za svijetlu ili tamnu kosu te joj u trenu daje fleksibilan volumen na cijeloj dužini i na korijenu.

OSiS+ Session Label Dust it flex dostupan je od ožujka 2014. u partnerskim salonima Schwarzkopf Professionala.


VIŠE O TEMAMANatalija BlaškovićOSiS+Schwarzkopf Professionalnjega kosestiliziranje kosevosak za kosusprej za povećanje volumena kose
Povezano