Ovog proljeća nosimo CVIJEĆE – od glave do pete!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 22.02.2017.

397

Razigrani i rasplesani loralni print i izvezveno cvijeće ovog proljeća krasit će sve - od cipela i traperica do majica, košulja i haljina

Sada već znamo manje-više sve o nadolazećoj sezoni! Uz već više sputa spominjane motorističke jakne, dobar jeans i blijedoružičaste tonove, najveći proljetni hit bit će... Cvijeće! I nosit ćemo ga od glave do pete. Simbol ljepšeg dijela godine i buđenja života ove raste na cipelama, trapericama, jaknama - i već je preplavilo i novu Zarinu kolekciju.

Cvjetni uzorci i motivi su apsolutni 'must', a pored razigranih printeva, svi će ovog proljeća nositi i izvezeno cvijeće na prekrasnim košuljama, sakoima, različitim tipovima prozračnih haljina, ružičastim majicama i trapericama.

Cvijeće je, dakle, modni ključ proljeća, u svim svojim bojama i oblicima, a kako ga nositi i koje cvjetne komade odabrati - pogledajte u galeriji fotografija, gdje vas čeka najbolje od najboljeg iz Zarine cvjetne kolekcije za proljeće/ljeto 2017.


VIŠE O TEMAMAženske košuljeZarahaljinecvjetni printženske košuljemajice dugih rukavatrapericetunikemidi haljinesuknjehaljine s printomblejzeriženski sakoi
Povezano