Ovo su naši mirisni favoriti za Međunarodni dan žena

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.02.2020.

0

Međunarodni dan žena

Međunarodni dan žena

Svaki parfem naglašava individualnu ženstvenost svake žene - jer naša jedinstvenost leži u našoj raznolikosti

Za Međunarodni dan žena ove godine ponovo tražimo više ravnopravosti - ali to ne znači da istovremeno ne slavimo i raznolikost žena. I kako bismo ih mogli pokazati bolje nego s najljepšim mirisima sezone?
Svaki parfem naglašava individualnu ženstvenost svake žene - jer naša jedinstvenost leži u našoj raznolikosti.

Velikodušna - Betty Barclay Tender Love

Betty Barclay Tender Love

Betty Barclay Tender Love

Obožava livade i duge proljete šetnje, uvijek ima dovoljno vremena za sve i misli sa svojim srcem: velikodušne i dobroćudne osoba se instinktivno odlučuje za Betty Barclay Tender Love. Svježa lakoća bergamota i mandarina susreće se s razigranim notama jasmina i frezije. Donja nota pokazuje mekanu prizemljenost ženstvenog parfema s amberom i mošusom. Jedan miris, tako nježan i ugodan kao velikodušne žena.

Otporna - s.Oliver Black Label Eau Légère

s.Oliver Black Label Eau Légère

s.Oliver Black Label Eau Légère

Ne želimo je ukrotiti uopće: otporna žena točno zna što želi i tako se i ponaša. Čvrsta je, samouvjerena i pronalazi svoj mirisni pandan u s.Oliver Black Label Eau Légère. Živahne note rabarbara i mandarina razvijaju nježan, cvjetni buket od đurđica i ljubičice. Intenzivno sandalovo drvo i orijentalni jantar također daju otpornoj ženi osnovnu eleganciju za svaki dan.

Svjetska putnica - 4711 Acqua Colonia Intense: Floral Fields of Ireland

4711 Acqua Colonia Intense: Floral Fields of Ireland

4711 Acqua Colonia Intense: Floral Fields of Ireland

Ako nešto ima u krvi, onda je to radoznalost: globetroteri sanjaju o kratkim putovanjima u Tokio i zelenim brdima u Irskoj. A upravo tamo vas vode cvjetna polja Irske iz 4711 Acqua Colonia Intense: gornja nota ovog mirisa otvara bogatim i baršunastim cvijetom osmantusa. Suptilno usađen u mandarinu i limun, on u srednjoj noti prelazi u bogate mirisne note crnog drveta mimoze i bijelog jasmina. U donjoj noti malo sandalovine i cedrovine - i putovanje mirisom savršeno je!

VIŠE O TEMAMADan ženaženski mirisis.Oliver4711 Acqua ColoniaBetty Barclay
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se