Ovo su najtraženije Mohito hlače za (ranu) jesen 2023.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 21.08.2023.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Ružičasta boja bit će izvrstan izbor za ženstven prijelaz iz ljetne u jesensku sezonu, a ove hlače s potpisom brenda Mohito bit će pravi hit prijelaznog perioda

Iako ljeto još uvijek nije reklo svoju zadnju riječ (a mi se nadamo se da će trajati što duže!), nove kolekcije kojima vrve izlozi najpopularnijih modnih trgovina sugeriraju nam jesensku garderobu i neke nove trendove. No, negdje između ljeta i jeseni smjestio se onaj divni, ugodni prijelazni period u kojem ćemo nositi komade koji na najbolji način povezuju ove dvije sezone.

Akjo tražite hlače za nadolazeće tjedne, jedan zbilja izvrstan model pronašli smo na policama modne kuće Mohito. Riječ je o trenutno najprodavanijem modelu ženskih hlača ove popularne modne kuće; modelu koji će dobro doći svakom outfitu i svakom ormaru.

Mohito

Mohito

Najprodavanije su u Mohitu hlače cigareta kroja u superženstvenom ružičastom izdanju. Ove hlače visokog struka u znaku su ravnih nogavica i dobro uklopljenih dekorativnih elemenata, kreirane su od tkanine s dodatkom viskoze, a inače čine komplet s jaknom u istom stilu.

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Cijena ovog bestselera iznosi 29,99 eura (225,96 kn). Biste li ih i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhlačeMohitoženske hlačehlače cigareta krojacigarette hlače
Povezano