Ovo su ljepotice koje konkuriraju našoj Arijani Podgajski

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.01.2023.

0

14. siječnja na svjetskom izboru Miss Universe koji se održava u New Orleansu najljepše žene na svijetu već se nekoliko dana pripremaju za veliko finale

"Ljepotice iz svih krajeva svijeta jedna ljepša od druge, sve redom obrazovane i pametne mlade žene koje u svojim državama imaju jak utjecaj na društvo radeći na brojnim važnim projektima sa mogućnostima pozitivnih promjena još su jednom dokazale zašto su baš one ambasadorice svojih zemalja na ovom prestižnom natjecanju. Hrvatsku ove godine predstavlja Arijana Podgajski za koju možete glasovati putem mobilne aplikacije Miss Universe i tako joj dati potporu za ulazak u polufinale jer će djevojka s najviše glasova publike osigurati svoje mjesto u polufinalu na glamuroznoj pozornici", govori nam Ivana Delač, direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske.

Naša misica je osim nacionalnog kostima ,koji je kreirala Mina Petra u suradnji s akademskom slikaricom Antoniom Maričević, odnosno haljine kojom Arijana promovira kontinentalnu, zelenu Hrvatsku i ljepotu Hrvatskog zagorja, u New Orleans ponijela dnevne i svečane haljine Bariba, cipele Baldinini i Pletix kupaće kostime, Aura i Dr.Vivian estetics te Schwarzkopf kozmetiku kako bi zablistala među 85 ljepotica.

Već pri samom dolasku Arijanu je odradila registraciju što uključuje dobivanje službene lente, fitting odnosno isprobavanje odjeće za finale; koktel haljine za stage, odabir kupaćeg kostima i cipela.

Foto: PR MUO

Foto: PR MUO

A kakva je kruna ona koju će dobiti pobjednica najvažnijeg natjecanja ljepote? Znamo da je vrijedna 5 i pol milijuna dolara, od bijelog je zlata i  optočena dijamantima i safirima. Kruna nosi snažnu poruku i jedna je od najljepših i najvrijednijih na svijetu.


Našoj Arijani želimo da se kući vrati upravo s njom! Konkurencija je žestoka, na izboru se natječe 86 zemalja, u galeriji pogledajte neke od finalistica, započinjemo sa našom Arijanom!


VIŠE O TEMAMAArijana Podgajskiizbori ljepoteMiss UniverseIvana Delač
Povezano