Ovo je Vita Sever, nova Kraljica Hrvatske

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.12.2023.

0

Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich

Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich

U Rovinju je laskavu krunu ovogodišnje Kraljice Hrvatske ponijela Vita Sever, a stručni žiri i publika uživali su u prezentaciji prekrasnih djevojaka iz svih krajeva Hrvatske

U rovinjskom hotelu Lone jučer je sve prštalo od ljepote – razlog je izbor Kraljice Hrvatske 2023. za Kraljicu Svijeta. Nova Kraljica Hrvatske je Vita Sever iz Siska. Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Mihaeli Tekić iz Slavonskog Broda, a druga princeza postala je Vlatka Pačarić iz Slatine, uz to je osvojila lentu i  kraljice elegancije.

Paola Kliba iz Pule je ponijela titulu  Kraljice osobnosti, Nika Ban  iz Pule ponijela je lentu Kraljice fotogeničnosti, Martina Jurišić iz Rovinja osvojila je titulu Kraljice medija, Kraljicu šarma osvojila je Laura Aleksa iz Đakova te je Kraljicu simpatičnosti osvojila Lea Lippe iz Zagreba.

Žiri je imao težak zadatak, 17 članova žirija moralo je odlučiti tko će postati nova Kraljica Hrvatske: Odete Sapač, direktorica turističke zajednice grada Rovinja i predsjednica žirija, David Modrušan, zamjenik Gradonačelnika grada Rovinja domaćina finalnog izbora Kraljice Hrvatske, Natalija Brkić, predsjednica Direkcije Kraljice Hrvatske, Juraj Mihaljević, vlasnik Iločkih podruma, prof. dr. sc. Danijela Gračan, jedina Hrvatica koja je ponijela titulu najljepše na svijetu, Kraljica Svijeta 1989., Siniša Cizel, vlasnik tiskare Grafing, Hrvoje Reil, predstavnik brendova Lemon & Beaker i Clinisoothe za europu, Mikela Buršić, vlasnica Pršutarne i stancije Buršić, Vesna Žugović, ravnateljica poliklinike Veir,  Antoanet Levačić, Kraljica Hrvatske 2016. i predstavnica tvrtke SPS CROATIA, Matej Križanac, voditelj marketinga tvrtke SE-MARK, Zvonimir Popović, predstavnik tvrtke KANAAN, Ivana Zulehner, voditelj prodajnog tima u Merkur Osiguranju, Zoran Krajinović, odvjetnik – odvjetničko društvo Krajinović i partneri, Paško Dodić, vlasnik Zlatarnice Dodić i Irena Jakičić, aktualna kraljica Hrvatske.

Mihaela Tekić, Vita Sever i Vlatka Pačarić

Mihaela Tekić, Vita Sever i Vlatka Pačarić

Voditelji HRT -a Zlata Mück Sušec i Mario Sedmak, te specijalna gošća Diane McInerney iz New Yorka bili su zaduženi za vođenje izbora, a sve prisutne je zabavljao Goran Karan, koji je svojim brojnim hitovima uljepšao samu manifestaciju.

Publici su se djevojke predstavile u nekoliko izdanja. U predivnim i raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama salona Vjenčanica Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske.


VIŠE O TEMAMAKraljica Hrvatskeizbori ljepoteHotel LoneVita SeverMihaela Tekić
Povezano