Ovo je video kojim se Miss Hrvatske Katarina Mamić predstavlja svijetu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.12.2019.

0

Foto: Boris Mataković

Foto: Boris Mataković

Pogledajte kakvu sliku Hrvatske šaljemo u svijet! Najljepša Hrvatica ovim će videom, kažu iz direkcije izbora za Miss, ostaviti BOMBA dojam.

Katarina Mamić trenutno je u Londonu gdje se priprema za veliko finale Izbora za Miss Svijeta koje će se održati 14. prosinca.
Dok ona u glavnom gradu Velike Britanije svakodnevno vježba i priprema se za najprestižniji izbor ljepote na svijetu, u Hrvatskoj se upravo završio video s kojim će se najljepša Hrvatica predstaviti svijetu i pokazati brojne ljepote koje Lijepa Naša ima.
Video priča snimala se u Malom i Velom Lošinju, Opatiji, Rijeci te brojnim drugim lokacijama u Primorsko goranskoj županiji, a tijekom snimanja lijepa Katarina nosila je haljine Ivice Skoke, Džemile Dilberović i Zorana Aragovića te nakit Infinity design čime je Miss Hrvatske osim svoje i ljepote svoje zemlje, pokazala i hrvatski dizajn koji će ovom prilikom moći vidjeti cijeli svijet.

Katarina Mamić. Foto: Privatni album

Katarina Mamić. Foto: Privatni album

Katarina kroz video priča svoju životnu priču te svoje želje koje tek namjerava ostvariti, a kroz njezinu priču uklopljene su ljepote naše zemlje što je zasigurno jedna od najljepših hrvatskih razglednica ikada.

Naravno, direkcija Izbora za Miss Hrvatske mislila je na svaki detalj pa su tako u ovaj sjajan video odlično uklopili i instrumental pjesme Damira Kedže, Srce mi umire za njom,  za koju je glazbu napisao Ante Pecotić, a aranžman napravio Bojan Šalamon Shalla.Scenarij za video promociju Miss Hrvatske na Izboru za Miss Svijeta napisala je Ines Mrenica, režiju potpisuje Nikola Klobučarić, a produkciju Project 6 studio. Nema sumnje da je ovo razglednica kojom će Katarina Mamić, ali i naša zemlja, zasigurno steći dodatne simpatij

VIŠE O TEMAMAMiss HrvatskeKatarina MamićMiss Svijeta
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se