Ovo je nova najprodavanija proljetna haljina u Mohitu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 15.04.2023.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Dobrih haljina nikad dosta, a jednu više nego dobru uočili smo na policama brenda Mohito, i to u odjeljku u kojem su smješteni travanjski bestseleri

Proljeće je ove godine samo formalno došlo, a u stvarnosti sve upućuje na to da bismo iz zime mogli direktno zakoračiti u ljeto. Iza nas je i polovica travnja, mjeseca obilježenog kišama i sivim oblacima, a mi u iščekivanju onih finih, toplih dana i dalje tragamo za komadima kojima će biti teško odoljeti.

Jedna nova haljina uvijek je dobra ideja, a prekrasan primjerak detektirali smo u trgovinama modne kuće Mohito, i to u odjeljku rezerviranom za najprodavanije komade u travnju. Na listi bestselera već se probila na drugu poziciju, a u nastavku provjerite zašto.

Mohito

Mohito

Ova midi haljina prava je oda nosivoj proljetnoj eleganciji, stiže u nepogrešivoj bež boji, koja i ove sezone igra značajnu ulogu. Haljina bez rukava u znaku je širokih revera na ovratniku, petlji za remen oko struka i detalja u zlatnoj boji, a u Mohitu je dostupna po cijeni od 34,99 eura (263,63 kuna).

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Biste li je i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhaljineMohitomidi haljine
Povezano